Maystarelektronika en Elektro de Industrieco., Ltd

             Het grote Idee toont Toekomstig u

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Maystar Electronics and Electrical Industry Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit Buiten Touch scherm Kiosk voor verkoop
Van goede kwaliteit Buiten Touch scherm Kiosk voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Maystar Electronics and Electrical Industry Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maystar Electronics and Electrical Industry Co., Ltd. Maystar Electronics and Electrical Industry Co., Ltd. Maystar Electronics and Electrical Industry Co., Ltd. Maystar Electronics and Electrical Industry Co., Ltd. Maystar Electronics and Electrical Industry Co., Ltd. Maystar Electronics and Electrical Industry Co., Ltd. Maystar Electronics and Electrical Industry Co., Ltd. Maystar Electronics and Electrical Industry Co., Ltd. Maystar Electronics and Electrical Industry Co., Ltd. Maystar Electronics and Electrical Industry Co., Ltd.
Bedrijf ontvangst R & D-afdeling Verkoop overzee & Marketing kiosk van het Sectie de maystar interactieve touche screen Binnenlandse Verkoop & Marketing kiosk van het Sectie de maystar interactieve touche screen Binnenlandse Verkoop & Marketing kiosk van het Sectie de maystar interactieve touche screen Tentoonstellingsgebeurtenissen Tentoonstellingsgebeurtenissen Tentoonstellingsgebeurtenissen Tentoonstellingsgebeurtenissen Tentoonstellingsgebeurtenissen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Maystar, MegaPack, Kamer-Maker
Aantal werknemers : 80~90
Jaarlijkse omzet : 5.6 million-6 million
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 70% - 80%

Gevestigd in 2012, is Maystar een belangrijke fabrikant, belast met R&D, DEDEN de productie en de marketing van commerciële machines zoals Interactieve Touch screenkiosk/Digitale Signage/de Openlucht van het Touch screenkiosk/Touche screen Monitor van Monitor/Industrial/Interactieve Wayfinding-Kiosk/het Transparante LCD Scherm/Transparante OLED-Vertoning/Transparante LEIDENE Vertoning/Hologram Reclamevertoning/videomuur/Adverterende speler, enz., en aanbiedingen een waaier van de diensten en overal verkrijgbare oplossingen, die binnenshuis douaneontwerp, productie, marketing omvatten van bovengenoemde producten. De basis van de Maystarproductie behandelt een gebied van 3.000 vierkante meters met meer dan 80 werknemers. Tot dusver hebben wij onze eigen merken Maystar/KamerMaker/Megapack, met een jaarlijkse productiviteit van 20.000 eenheden bevorderd. Maystar heeft altijd een gezonde, stabiele, en snelle ontwikkeling gehandhaafd. Bereikend een algemene verkoopopbrengst van 5,6 miljoen Amerikaanse dollars in 2018, met een verhoging van 20% tijdens het vorige jaar, is Maystar op zijn manier aan een grotere toekomst.


Nauw samenwerkend met onze cliënten, rusten wij het recentst in technologisch en ontwikkelingsprocessen aan de oplossingen van de opbrengs snijkant uit en voorzien onze klanten van duurzaam concurrentievoordeel.

 

Wij hebben momenteel oplossingen op de markt gebracht die over de hele wereld op een dagelijkse basis over een brede waaier van de industrieën worden gebruikt. Onze hartstocht voor innovatie leidt ons in nieuwe gebieden van ontdekking, uiteindelijk aankomend bij betere oplossingen voor iedereen.

 

Onze producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar de V.S., Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland, Brazilië, Argentinië, het Midden-Oosten, meer dan 80 landen en gebieden. Onze producten worden wijd gebruikt op scholen, stations, de ziekenhuizen, metro's, winkelcomplexxen, bureausgebouwen, bussen, hotels en andere openbare gebieden. Handhaaf momenteel dichte behulpzame relaties met een aantal fabrikanten van wereldklasse van het vertoningspaneel zoals SAMSUNG, AUO, LG, SCHERPE CMO, BOE.

 

Maystar is uitgerust met geavanceerd productiemateriaal dat uit de werktuigmachines van Japan AMADA CNC, snijmachines, buigende machines, het elektrostatische materiaal van de poederverf, en ander belangrijk materiaal wordt ingevoerd. De huidige producten behandelen een uitvoerige lijn van digitale signage/kiosk/allen in één pc/lcd-monitor/fotocabine/adverterende speler/adverterend speler/reclamemateriaal/touch screen/monitor/aanrakingspanel/lcd muur/interactieve kiosk/interactieve raad, die zich van 8 duim aan 100 duim uitstrekken.

 

Wij hebben een duidelijk gebaseerd kwaliteitsbeleid en een strikte kwaliteitsdoelstelling, op dat wij van het beheer van gevorderde ondernemingen en om de kwaliteit van onze producten regelmatig te verbeteren leren. Het bevestigen van de filosofie van „Kwaliteit is de Waardigheid van een Onderneming“, hebben wij een kwaliteitsbeheersysteem met klantenrichtlijn, met aanhankelijkheid aan het principe van „Kwaliteit het Denken, Klantengezichtspunt, Visie Op lange termijn, Onverschilligheidsverwerping en de Achtervolging van Nul Tekorten“ gevestigd.

 

Onze belangrijke producten zijn verklaard volgens een aantal normen met inbegrip van Ce, GS, CITIZENS BAND, RoHS, UL, ETL, CUL, CETL en anderen.

 

Onderzoekend de toekomst, zal Maystar met een stabiele en duurzame ontwikkeling, een industrieel patroon van diversiteit, op grote schaal, professioneel, regionalisering, en differentieel beheer blijven vestigen.

 

Maystarelektronika en Elektro de Industrieco., Ltd

No.5, LiCun-Zuidenweg, Dashi-Stad, Panyu Dist., GuangZhou, Guangdong, China

E-mail: maystar@maystar-china.com

WhatsApp/Mobiel: 0086-13928227219 SKYPE: buddychou WeChat: 81858652

Tel.: 86-20-39173225 Fax: 86-20-39252805

Http://www.maystar-china.com/

Contactgegevens
Maystar Electronics and Electrical Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Michael Chou

Tel.: 86-20-39252805

Fax: 86-20-39173225

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)